Boxsprings

Boxspring Facet - Eastborn

P1010080 (Medium).JPG

Een ranke comfortabele boxspring van Eastborn.

Boxspring

Boxspring Facet is voorzien van comfortabele Thin boxsprings. Deze hebben een hoogte van 9 centimeter (exclusief poten). De kern bestaat uit een comfortabel en duurzaam pocketveren-interieur geplaatst op een massief vurenhouten frame. Deze boxsprings zijn alleen verkrijgbaar in een vaste uitvoering.

Matras

Bovenop de Thin boxsprings liggen gestoffeerde Q-4200 pocketveringmatrassen van Eastborn. De Q-4200 matras is voorzien van een Advanced Pocket Interieur met 300 elektrothermisch nageharde veren per m2 met aan beide zijden een laag Comfortschuim. De matras is leverbaar in drie stevigheden: soepel, stevig en extra stevig.

Topmatras

De topmatras is circa 8 cm hoog en voorzien van een Comfortschuim of Latex vulling met daar omheen een hoes met Sensity® voor extra comfort en hygiëne. De hoes is doorgestikt met zacht en veerkrachtig Fresssh! fibre en is afneembaar en wasbaar op 60 graden.

 

Vormgeving

Het hoofdbord Facet heeft een hoogte van ca. 70 cm en is ca. 6 cm dik. De breedte van dit hoofdbord is gelijk aan de door u gewenste bedmaat en wordt ‘zwevend’ gemonteerd. Samen met de lage boxsprings krijgt u hierdoor een mooi rank bed.
Het bed wordt compleet gemaakt door de door u gekozen poten uit de Eastborn-collectie.
Qua stoffen en kleuren zijn er vele mogelijkheden.

 

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken voor advies.

U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2024 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise