Boxsprings

Boxspring Malmö - Kuperus Natuurlijk Slapen

Malmö website.jpg

Het welbehagen van topkwaliteit!

Bij de Natuurlijk Slapen collectie van Kuperus wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Natuurlijke grondstoffen zijn in belangrijke mate verantwoordelijk voor het slaapklimaat. Paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol hebben zich in de natuur al bewezen. Bij de juiste toepassing zorgen de materialen samen voor een prettige temperatuur en een lage vochtigheidsgraad. Zo geniet u zowel in de zomer als in de winter van een gezonde nachtrust.

Boxspring

De Malmö beschikt over een massief houten frame met Bonell veren. Deze zijn afgedekt met paardenhaar en katoen. De 100% verenbezetting loopt van kant tot kant waardoor de boxspring optimaal ventileert en het ligcomfort overal gelijk is.

Boxspring Malmö is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en in diverse elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Matras

De gestoffeerde matras van de Malmö is voorzien van een pocketveren systeem van 18 cm hoog met 5 zones. Sommige veerzones zijn stevig, terwijl andere juist soepel zijn zodat de wervelkolom horizontaal blijft en het lichaam optimaal ondersteund wordt. De matras heeft een 100% verenbezetting van kant tot kant. De verenkern is aan beide kanten afgedekt met een laag paardenhaar, wol en katoen voor een optimaal slaapklimaat. De omkeerbare matras is voorzien van handgrepen en verkrijgbaar in diverse stevigheden.
 

Topmatras

De topmatras op de Malmö is de "slagroom op de taart": de juiste keuze maakt uw bed compleet. U kunt kiezen uit een topmatras met pocketveertjes, paardenhaar of natuurlatex. De topmatrassen zijn aan beide zijden afgedekt met zuiver scheerwol en gekaarde katoen. De hoes van de topmatras is gebreid met zuiver natuurzijde en blind genopt voor een zijdezachte touch.

Vormgeving

Kuperus biedt u een keuze uit verschillende hoofdborden, maar kan ook een hoofdbord voor u op maat maken, zodat het exact past in uw eigen slaapkamer. Voor de bekleding kunt u kiezen uit meerdere meubelstoffen en twee soorten leer, in vele kleuren. Maar ook voor uw eigen ideeën staat Kuperus open. Stofferen in een door u zelf aangeleverde stof is uiteraard mogelijk. Zo past de Malmö altijd in uw interieur.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken voor advies.
U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2019 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise