Boxsprings

Boxspring Sont - Kuperus Natuurlijk Slapen

Boxspring Sont (Medium).jpg

Ranke boxspring uit de collectie Natuurlijk Slapen van Kuperus.

Model Sont is de laatste aanwinst in de collectie Natuurlijk Slapen van Kuperus. Vervaardigd met natuurlijke materialen en thermisch geharde duurzame pocketveren. De Sont is een 3-delig slaapsysteem: boxspring, keerbare pocketveringmatras met daarop een topmatras van natuurrubber. De lighoogte van deze combinatie is 57 cm.

Boxspring

De Sont beschikt over een massief houten frame met Bonell veren. De veren zijn afgedekt met natuurlijke materialen. De 100% verenbezetting loopt van kant tot kant waardoor de boxspring optimaal ventileert en het ligcomfort overal gelijk is.

Boxspring Sont is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en als 2-motorige elektrisch verstelbare boxspring onder de naam Falun.

Matras

De gestoffeerde matras van de Sont is voorzien van een pocketveren systeem van 15 cm hoog met 5 zones. Sommige veerzones zijn stevig, terwijl andere juist soepel zijn zodat de wervelkolom horizontaal blijft en het lichaam optimaal ondersteund wordt. De matras heeft een 100% verenbezetting van kant tot kant. De verenkern is aan beide kanten afgedekt met een dikke laag gerecycleerde wol voor een optimaal slaapklimaat. De omkeerbare matras is voorzien van handgrepen en verkrijgbaar in verschillende stevigheden.
 

Topmatras

De Sont is voorzien van topmatras Visby. Een natuurlatex topmatras afgedekt met zuiver scheerwol. U kunt het slaapsysteem eventueel opwaarderen met één van de andere topmatrassen uit de collectie Natuurlijk Slapen van Kuperus. De hoes van de topmatras is gebreid met zuiver natuurzijde en blind genopt voor een zijdezachte touch.

Vormgeving

Voor de stoffering van uw Kuperus boxspring kunt u kiezen uit honderden kleuren en dessins. Alle kleuren en dessins zijn vakkundig gesorteerd in kleur- en sfeermappen. Het uiterlijk van uw boxspring is geheel naar persoonlijke wens af te stemmen met een rijke keuze uit hoofdborden en poten. Ook kan Kuperus een hoofdbord op maat voor u maken, zodat uw comfortabele boxspring niet alleen aan uw comforteisen voldoet maar ook qua stijl precies bij u past.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken voor advies.
U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2019 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise