Boxsprings

Boxspring Marie Claire - Kuperus

20201106_160526 (Medium) (2).jpg

Puur Nederlands handwerk met een ultiem slaapcomfort.

De door Kuperus vervaardigde boxsprings worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de specificatie van de klant. Vrijwel elk bed is uniek. Dat kan eigenlijk alleen in Nederland. En omdat het handgemaakt is. 
 

Boxspring

De Marie Claire boxspring is een niet verstelbare boxspring. De boxspring is ongeveer 21,5 cm hoog en voorzien van een bonell-interieur. Deze is op een massief houten frame geplaatst met hoge langsbalken, dwarslatten en middenversterking.

Matras

Bovenop de boxsprings liggen gestoffeerde Ligne d'Or Pinot pocketveringmatrassen uit de collectie van Kuperus. Deze hoogwaardige matras is voorzien van een 5-zone kern van 18cm hoge pocketveren met aan beide zijden een laag latex. De matras is leverbaar in twee stevigheden.

Topmatras Natuurlijk Slapen

De topmatras is circa 14 cm hoog en voorzien van een mini-pocketveer of talalay natuurlatex vulling ingepakt in een dikke laag wol en katoen.

Vormgeving

De Marie Claire boxspring kan gecombineerd worden met verschillende hoofdborden. De keuze in stoffen, kleuren en poten is zeer uitgebreid.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken voor advies.

U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2023 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise