Jouw bed, jouw Stiel

Bedmodel Stiel - Avek

P1010103.JPG

In het Fries is Stiel het woord voor staal, maar het betekent ook ambacht.

Beide komen samen in de beddenlijn Stiel: duurzame en sterke bedden met een stalen frame, die met aandacht en vakmanschap worden gemaakt in Surhuisterveen.
Voor het ontwerp is samengewerkt met Studio Kommerkors. Het resultaat is een eigentijds bed met een rank uiterlijk en veel combinatiemogelijkheden mét of zonder achterwand of bedrand. Fraaie en opvallende poten maken het bed compleet.

Spiraalbodems

Een Stiel bed is voorzien van duurzame Stiel spiraalbodems. Deze dwarsgespannen spiralen zijn sterk, ondersteunend en zeer goed ventilerend.
U kunt kiezen uit een vaste of een elektrisch verstelbare uitvoering. Bij de verstelbare Stiel brengt u via de draadloze RF-afstandsbediening uw bed moeiteloos in de positie die u het prettigst vindt.

Matras

Stiel matrassen hebben een opbouw met als onderlaag stevig Avek comfortschuim, vervolgens een comfortabele pocketveringkern met 5 comfortzones en aan de bovenzijde een luxe soepele afdeklaag van Avek HybriFoam. Deze zorgvuldig op elkaar afgestemde lagen zorgen voor een goede ondersteuning van uw lichaam en een heerlijk slaapcomfort. De matras is verkrijgbaar in 3 stevigheden, zodat er altijd een matras is die goed bij uw voorkeur en lichaamsbouw past.
Ook is het mogelijk een andere matras uit onze collectie te kiezen of uw eigen matras op de Stiel toe te passen.

Vormgeving

De Stiel is een veelzijdige beddenlijn met een grote verscheidenheid aan uitvoeringen.

Stiel Basic
De Stiel Basic is de meest minimalistische uitvoering. Het bed bestaat uitsluitend uit de vrijstaande Stiel spiraalbodems met bijbehorende poten en gekoppelde matrassen.

Stiel Board
Bij de Stiel Board is het bed aangekleed met een hoofdbord. Dit hoofdbord is zwevend aan het bed gemonteerd. U heeft de keuze uit 3 verschillende types: type 300 (vlak), type 400 (met een lijn) of type 500 (met blokken).

Stiel Max
Voor wie het complete, meest aangeklede Stiel bed wil, is er de Max. Bij deze uitvoering zijn de spiraalbodems voorzien van een gestoffeerde rand. In combinatie met het gestoffeerde hoofdbord geeft dit een eigentijds bed met een rank uiterlijk.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken voor advies.

U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2024 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise