Matrassen

Pocketvering

Het interieur van een pocketveringmatras wordt gevormd door een groot aantal stalen veren die apart van elkaar verpakt zijn in een katoenen hoesje (pocket) en daardoor onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen.

De veerkracht van het matras wordt bepaald door de dikte van het staaldraad, de hoeveelheid veren per m3, het aantal slagen en de vorm van de veren. Door op bepaalde punten te variëren met de draaddikte ontstaan de zogenaamde comfortzones. De veren zijn afgedekt met een laag polyether, koudschuim, latex of traagschuim.
 

Eigenschappen

Een pocketveringmatras past zich redelijk tot goed aan aan de lichaamsvorm, ventileert goed tot zeer goed en heeft een zeer goede vochtregulatie. Over het algemeen is een pocketveringmatras koeler om op te slapen dan een schuim- of latexmatras.

 

Een greep uit onze collectie Pocketveringmatrassen

Om u een indruk te geven van de pocketveringmatrassen die wij in onze collectie hebben ziet u hieronder een aantal voorbeelden.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken voor advies.

U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2024 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise

Pocketveringmatras Furioso

Furioso.jpg

Een pocketveringmatras met een afdeklaag van koudschuim (HR-45) aan beide zijden.

289,00 (90x200)

De matras is ongeveer 21 cm dik en voorzien van zeven comfortzones. Verkrijgbaar in twee stevigheden: normaal en stevig.

Pocketveringmatras Gitana de Luxe

Furioso.jpg

Een pocketveringmatras met een afdeklaag van latex aan beide zijden.

485,00 (90x200)

De matras is ongeveer 21 cm dik en voorzien van zeven comfortzones. De hoes van de matras is een luxe dubbeldoek, doorgestikt op 200 gr. Regulon en voorzien van handgrepen en een afritsbaar bovenblad. Verkrijgbaar in twee stevigheden: normaal en stevig.

Pocketveringmatras Q-4400

Q-matras.png

De Q-4400 matras is voorzien van een duurzaam elektrothermisch nagehard genest Advanced Pocket-interieur afgedekt met latex. De afneembare elastische stretch hoes heeft een border voorzien van een 4-zijdige rits, handgrepen en ventilerend Airmax. De hoes is wasbaar op 60 graden.

645,00 (90x200)

De matras is ongeveer 24 cm dik en voorzien van zeven comfortzones. Verkrijgbaar in twee stevigheden: soepel en stevig.

Pocketveringmatras Bronze type 100

Matras-Avek-Ouro-met-kernopbouw-BB.jpg

Een comfortabele matras met een royale 8-slags vering en een OptiFoam HR afdeklaag aan beide zijden.

695,00 (90x200)

De matras is ongeveer 25 cm dik en voorzien van vijf comfortzones. Verkrijgbaar in drie stevigheden: standaard, stevig en extra stevig.

Pocketveringmatras Q-6400

Q-matras.png

De Q-6400 matras is voorzien van een duurzaam elektrothermisch nagehard interactief Advanced high-low Pocket-interieur afgedekt met latex. De afneembare elastische stretch hoes heeft een border voorzien van een 4-zijdige rits, handgrepen en ventilerend Airmax. De hoes is wasbaar op 60 graden.

795,00 (90x200)

De matras is ongeveer 24 cm dik en voorzien van zeven comfortzones. Verkrijgbaar in twee stevigheden: soepel en stevig.

Pocketveringmatras Bronze type 300

Matras-Avek-Ouro-met-kernopbouw-BB.jpg

Een comfortabele matras met een royale 8-slags vering en een geperforeerde latex afdeklaag aan beide zijden.

895,00 (90x200)

De matras is ongeveer 25 cm dik en voorzien van vijf comfortzones. Verkrijgbaar in drie stevigheden: standaard, stevig en extra stevig.

Pocketveringmatras Prata type 500

Matras Prata met illustratie kernopbouw jpg.jpg

Een comfortabele matras met een 7-slags vering en een royale geperforeerde latex afdeklaag met gel-deeltjes aan beide zijden.

1095,00 (90x200)

De matras is ongeveer 25 cm dik en voorzien van zeven comfortzones. Standaard uitgevoerd met zuiver scheerwol in de tijk, optioneel verkrijgbaar met anti-allergene vulling. Verkrijgbaar in drie stevigheden: standaard, stevig en extra stevig.