Matrassen

Topmatras

Kuperus Malmö topmatras.jpg

Een topmatras is een dunne matras, zo'n 7 tot 14 cm dik, die u bovenop een gewone matras of een gestoffeerde matras legt.

De topper heeft een aantal voordelen:

  • Een topper kan extra comfort bieden, bijvoorbeeld wanneer uw matras te hard is. Een wat zachtere topper kan er voor zorgen dat uw slaapsysteem weer comfortabel aanvoelt.
  • Een topper is lichter dan een gewoon matras. Dat is prettig bij het opmaken van het matras maar natuurlijk ook bij het draaien en keren.
  • Uw gewone of gestoffeerde matras gaat dankzij een topper langer mee, want u gebruikt het matras indirect, de topper vormt als het ware een beschermende laag op uw matras.
  • Door op twee aparte eenpersoons matrassen van gelijke hoogte een topmatras uit één stuk te leggen, ontstaat het ligcomfort van een grote tweepersoons matras. U werkt de hinderlijke tussennaad weg.

Er zijn verschillende typen topmatrassen: (natuur)latex, koudschuim, traagschuim, pocketveer, paardenhaar en wol. De keuze voor het voor u meest geschikte topmatras wordt bepaald door uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Splittopper

Voor verstelbare bedden is er een speciale topmatras verkrijgbaar met een inkeping in het bovenste gedeelte, zodat u uw verstelbare bodems naar persoonlijke voorkeur kunt blijven bedienen.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken voor advies.
U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2020 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise