Matrassen

Koudschuim HR

Koudschuim is een synthetisch schuim dat opgebouwd is uit miljoenen microscopisch kleine cellen.

Koudschuim wordt ook wel HR-schuim genoemd: HR staat voor high resilience oftewel hoge veerkracht. De kwaliteit van de matras hangt af van de HR-waarde, de dichtheid van het schuim.

Goede koudschuim matrassen zijn zeer comfortabel.  Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, diverse hardheden en eventueel voorzien van een profilering in de toplaag.

Eigenschappen

Koudschuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het goed ademt en vocht afvoert.
Tevens heeft koudschuim een uitstekende conformiteit, het vermogen om zich aan te passen aan uw lichaamscontouren, en een lange levensduur.

Een greep uit onze collectie Koudschuim HR matrassen

Om u een indruk te geven van de koudschuimmatrassen die wij in onze collectie hebben ziet u hieronder een paar voorbeelden.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken voor advies.

U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2024 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise

Koudschuimmatras Anglaise

bilbao.jpg

Voor de matras Anglaise wordt een volschuim HR (High Resilience) kern van koudschuim gebruikt met een densiteit (dichtheid) van 42.

€ 215,- (90x200)

De matras is ongeveer 15 cm dik en voorzien van een afneembare hoes d.m.v. een driezijdige rits. De matras is verkrijgbaar in de comfortklasse normaal.

Koudschuimmatras Calypso

bilbao.jpg

Voor de matras Calypso wordt een volschuim HR (High Resilience) kern van koudschuim gebruikt met een densiteit (dichtheid) van 55.

€ 340,- (90x200)

De matras is ongeveer 17 cm dik en voorzien van een afneembare hoes d.m.v. een driezijdige rits. De matras is verkrijgbaar in de comfortklasse normaal.

Koudschuimmatras Bilbao

bilbao.jpg

Voor de matras Bilbao wordt een volschuim HR (High Resilience) kern van koudschuim gebruikt met een densiteit (dichtheid) van 55.

€ 450,- (90x200)

De matras is ongeveer 21 cm dik en voorzien van een afneembare hoes d.m.v. een driezijdige rits. In de toplagen van de Bilbao matras is een 5-zone profilering aangebracht waardoor het comfort verhoogd wordt. De matras is verkrijgbaar in de comfortklasse soepel, normaal en stevig.