Boxsprings

Boxspring Marie Claire Tudor - Kuperus

P1010064 (Medium).JPG

Puur Nederlands handwerk met een ultiem slaapcomfort.

De door Kuperus vervaardigde boxsprings worden nog ouderwets eerlijk in Nederland met de hand gemaakt. Order na order volgens de specificatie van de klant. Vrijwel elk bed is uniek. Dat kan eigenlijk alleen in Nederland. En omdat het handgemaakt is. 
 

Boxspring

De Marie Tudor boxspring is een zogenaamde plintboxspring met een houten omranding. De boxspring is ongeveer 25 cm hoog en heeft een bonell-interieur. De boxspring is verkrijgbaar in een vaste en elektrisch verstelbare uitvoering. Het stalen motorbeslag en de Okin duomotor met RF afstandsbediening garanderen een probleemloos gebruik.

Matras

Om de Marie Tudor boxspring compleet te maken kunt u een matras kiezen uit onze matrassencollectie van Kuperus. Optimaal comfort wordt verkregen met de LLST (Long Lasting Spring Technology) matrassen van Kuperus.
Deze matrassen kunnen eventueel ook voorzien worden van een gestoffeerde border, dan is gebruik van een topmatras noodzakelijk.

Vormgeving

De Marie Tudor boxspring kan gecombineerd worden met verschillende hoofdborden. De keuze in stoffen, kleuren en poten is zeer uitgebreid.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken voor advies.

U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2023 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise