Boxsprings

Boxspring Noflik - Avek

20230218_154928 (Medium) (2).jpg

Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. En dat is precies wat Avek met de Noflik boxspring wil bewerkstelligen: een aangename plek in huis waar je overdag heerlijk kunt ontspannen en waar je 's nachts geniet van een goede nachtrust.

Voor de Noflik liet ontwerper Hans Daalder zich inspireren door de rust, ruimte en schoonheid van het Friese land. Het resultaat is een serie luxe boxsprings met een heldere vormgeving, samengesteld uit hoogwaardige, duurzame materialen.

Boxspring

Aan de basis van elk Noflik bed staat de Noflik boxspring. De box is voorzien van hoogwaardige, gezoneerde pocketveren, bevestigd op een solide frame. De zorgvuldige samenstelling en beproefde constructie zorgen voor een goede stabiliteit en de juiste ondersteuning.
De Noflik boxspring is verkrijgbaar in een vaste en in een elektrisch verstelbare uitvoering. Via de draadloze RF afstandsbediening met geïntegreerde verlichting brengt u het bed eenvoudig in de gewenste stand.

Matras

De Noflik matras is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de Noflik boxspringcombinatie. Met in het hart de 7-zone pocketveringkern en bandstaal rondom. Bandstaal zorgt voor extra stabiliteit en duurzaamheid men de speciale zone-indeling zorgt voor een gebalanceerde ondersteuning van het lichaam.
Er is keuze uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en gewicht. De pocketveren zijn afgedekt met een veerkrachtige laag OptiFoam HR en de matras wordt meegestoffeerd in de stof van de boxspring.

Topmatras

Bij de Noflik boxspring is er een brede keuze aan luxe topmatrassen. Welke Noflik topmatras u ook kiest, het maakt uw bed extra comfortabel. Bovendien is een topmatras erg praktisch in gebruik: u hoeft alleen deze relatief dunne topmatras op te maken en het keren van de topmatras is door het beperkte gewicht ook eenvoudig.
Als u voor een elektrische boxspring kiest, dan is het mogelijk om een topper met een split te bestellen. Hierdoor blijven de rugdelen van een tweepersoons boxspring afzonderlijk verstelbaar, zonder dat er sprake is van een doorlopende naad tussen de bedhelften.
 

Vormgeving

De Noflik kunt u aankleden met één van de Noflik achterwanden Pleats, Stins of State.
De grote stoffencollectie, waaronder stoffen van De Ploeg, maken het mogelijk om de door u gewenste sfeer en aankleding aan uw bed te geven.

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken voor advies.

U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2024 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise