Boxsprings

Boxspring Ruby - Eastborn

20211016_161208 (2) (Medium).jpg

Een comfortabele en complete boxspring van Eastborn.

Boxspring

Boxspring Ruby is voorzien van comfortabele boxsprings. Deze hebben een hoogte van 23 centimeter (exclusief poten). De kern bestaat uit een comfortabel en duurzaam gezoneerd pocketveren-interieur geplaatst op een massief vurenhouten frame.
De boxsprings zijn verkrijgbaar in een vaste of elektrisch verstelbare uitvoering. De verstelbare boxspring heeft en draadloze RF-bediening en is voorzien van anti-slip en een handbedieningslus.

Matras

Bovenop de boxsprings liggen gestoffeerde pocketveringmatrassen. De Ruby matras is voorzien van een Multizone Interieur met elektrothermisch nageharde veren met aan beide zijden een laag Foam. De matras is leverbaar in twee stevigheden: soepel en stevig.

Topmatras

De topmatras is circa 8 cm hoog en voorzien van een Comfortschuim of Latex vulling met daar omheen een elastische stretchhoes. De hoes is doorgestikt met zacht en veerkrachtig Fresssh! fibre en is afneembaar en wasbaar op 60 graden.

 

Vormgeving

Het hoofdbord Ruby heeft een hoogte van 95 cm of 110 cm. De breedte van dit hoofdbord is gelijk aan de door u gewenste bedmaat of tegen een meerprijs aan beide zijden 10 cm breder (oversized).
Het bed wordt compleet gemaakt door de door u gekozen poten uit de Eastborn-collectie.
Qua stof kunt u kiezen uit één van de zes mooie kleuren van de stof Go of tegen een meerprijs uit de gehele stoffencollectie van Eastborn.

 

Onze merken

Kom eens langs

Tevens is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken voor advies.

U vindt ons in het centrum van Leeuwarden, waar we u met gedegen vakkennis en passie graag adviseren.

Adres & route

Volg ons nu op facebook

© 2023 Reitsma Bedden   Privacy   Voorwaarden   Sitemap   Website door AddNoise